Виза за Виетнам тип A1

Posted by & filed under FAQ.

Виза за Виетнам тип A1

Виза за Виетнам тип A1

Преди да разберете какво е виза тип А1 и кой може да притежава такава, моля имайте предвид, че ние сме туристическа агенция и организираме получаването на виза при пристигане на летището във Виетнам само от тип C1, C2 или B3.

Ние ви даваме определение за виза тип А1, само за информация, не искайте от нас да организираме получаването на този тип виза, тъй като сме туристическа агенция и можем да организираме единствено получаването на виза тип C1, C2 и B3. Благодарим Ви за разбирането.

Виетнамска виза тип А1 се издава на официални членове на делегации, поканени от Централния Комитет на Комунистическата партия, на Народното събрание, Президента или Правителството и гостите от подобен ранг, поканен от министри, заместник-министри, председатели или заместник-председатели на Народни комитети на провинции и градове под ръководството на централната власт и на придружаващите ги роднини и сътрудници.

Още веднъж, ние сме туристическа агенция и ние предлагаме това, което ни е разрешено да правим. Ние организираме получаване на виза при пристигането или подновяване / удължаване на виза за Виетнам само от типа C1, C2 или B3.

 


Comments are closed.