Виза на летището

Posted by & filed under FAQ.

Виза на летището

Виза на летището

Има 2 начина да получите виза за влизане във Виетнам: 1) Кандидатствайте за виза за Виетнам в посолство или консулство във вашата страна, ако има такива; 2) Кандидатствайте чрез нас, за да получите одобрително за получавен на виза при пристигане на международно летище във Виетнам, няма посолство / консулство на Виетнам във вашата страна или то се намира на далечно разстояние.

Моля, не забравяйте да кандидатствате за одобрително писмо, ако искате да получите Вашата виза за Виетнам при пристигането Ви на летището. Писмото, одобрено от Правителството, Ви позволява да влезете във Виетнам през 3 летища: Ханой, Хо Чи Мин и Дананг.

Когато пристигнете на летището в Ханой, Хо Чи Мин или Дананг, ще видите “Визово гише за пристигащи” преди имиграционното гише. Моля отидете там, за да покажете одобрителното писмо за получаване на виза, за да бъде тя подпечатана в паспорта Ви преди регистрацията на имиграционното гише.

Някои граждани могат да влязат във Виетнам без виза, но, ако искате да останате по-дълго и сте кандидатствали за одобрително писмо, моля, не забравяйте да отидете на Визовото гише за пристигащи, за да се покажете одобрителното писмо и да получите визата си за по-дълъг престой. Одобрителното писмо няма да важи, ако отидете директно на Имиграционното гише,и заявите, че влизате в страната с безвизов режим.  Това могат да направят граждани на: Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Япония, Корея (Сеул), Русия, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Тайланд, Лаос, Камбоджа, Филипините.

 


Comments are closed.