Входна виза за Виетнам

Posted by & filed under FAQ.

Ако искате да пътувате до Виетнам, трябва да кандидатствате за входна виза. За гражданите на страните по-долу, не се изисква туристическа виза за пътуване във Виетнам:

За гражданите на Тайланд, Филипините, Малайзия, Сингапур, Индонезия, Мианмар, Камбоджа, Бруней и Лаос не се изисква да притежават входна виза за Виетнам при посещение по-малко от 30 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако посещението Ви ще бъде по-дълго от разрешеното.

За гражданите на Япония, Южна Корея, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия и Русия не се изисква да притежават входна виза за Виетнам при посещение по-малко от 15 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако посещението Ви ще бъде по-дълго от разрешеното.

Гражданите на други страни, които не са споменати по-горе трябва да кандидатстват за входна виза за Виетнам, за да се избегнат проблеми при пътуването си.

Има 2 начина за кандидатстване за входна виза за Виетнам:

1 / Кандидатствайте за входна виза за Виетнам в Посолството или Консулството на Виетнам във вашата страна

2 / Кандидатствайте онлайн чрез упълномощен представител, за да получите одобрително писмо за получаване на виза при пристигане на международните летища във Виетнам. Одобрителното писмо е одобрено от Отдела за имиграция на Виетнам (Правителството на Виетнам) и Ви позволява да получите виза при пристигане на летището във Виетнам. Агентът ще събере личните Ви данни, необходими за издаване на входна виза, след което ще ги представи на Имиграционната служба във Виетнам (Виетнамската правителствена служба), за да получите одобрително писмо.

Моля, пишете ни на info@vietnam-viza.com, ако желаете да получите одобрително писмо за издаване на входна виза при пристигане във Виетнам.

Comments are closed.