Еднократна или многократна входна виза за Виетнам?

Posted by & filed under News on Visa.

Еднократна или многократна входна виза за Виетнам?

Еднократна или многократна входна виза за Виетнам?

Решили сте да посетите Виетнам с приятелите или семейството си, и планира да остане там няколко месеца или повече. Следващото нещо, което трябва да направите е да кандидатствате за виза за Виетнам. Можете да направите това чрез Виетнамска Виза Онлайн. Все пак, не забравяйте, че по този начин, можете да получите визата само при пристигане на международното летище на Виетнам.

След като подаденото заявление за виза за Виетнам бъде обработено чрез онлайн сайта и получите предварително писмо за одобрение, трябва да го разпечатате и представите, за да получите печат на паспорта и разрешение за влизане в страната.

Първо, обаче, трябва да решите за какъв тип виза за Виетнам желаете да кандидатствате. Виетнамска Виза Онлайн два вида визи. Еднократна и многократна виза, и това е мястото, където трябва да изберете за каква виза ще кандидатствате.

Ако нямате планове да напускате страната в рамките на периода, отбелязан във визата, еднократната входна виза е най-подходяща за Вас.

Можете да кандидатствате за еднократна входна виза с разрешен престой 1 месец. Което означава, че не можете да излезете от страната преди последния ден на престоя. Например, на 25-ия ден от престоя си, Вие решавате да отидете до Лаос или която и да е друга съседна страна. След като напуснете Виетнам няма да Ви бъде позволено да се върнете обратно в страната, макар че визата Ви  Виетнам е одобрена за 30 дни.

Затова, ако имате някакви планове да отскачате до други страни, най-добрият и препоръчителен вид виза за Виетнам за Вас е многократната виза. С този тип виза, имате право да влизате и излизате от страната. Например, отегчили сте се от престоя си във Виетнам и желаете да отидете на покупки в Тайланд, Камбоджа или Лаос, или в някоя съседна страна. След като отскочите до другата държава, няма нужда да се притеснявате, тъй като имате виза за многократно влизане и няма да бъдете притеснявани от виетнамските имиграционни служители.

Така вече знаете кой е вида виза за Виетнам, който предлага много привилегии и няма граници. Ще бъде най-добре за Вас да кандидатствате за многократна входна виза за Виетнам.

Comments are closed.