За гражданите на кои държави не се изисква виза за Виетнам?

Posted by & filed under FAQ.

За гражданите на кои държави не се изисква виза за Виетнам?

За гражданите на кои държави не се изисква виза за Виетнам?

Само граждани на някои страни могат да посетят Виетнам без входна виза. Тези страни са:

– Повечето граждани на страните-членки на АСЕАН (Тайланд, Индонезия, Сингапур, Малайзия,  Камбоджа и Лаос) не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 30 дни, Филипините не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 21 дни, Бруней не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 15 дни, Мианмар не се нуждаят от виза за Виетнам при посещение на Виетнам за по-малко от 14 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако желаете да останате по-дълго.

– Граждани на Корея, Япония, Норвегия, Дания, Швеция, Финландия и Русия не се нуждаят от виза за Виетнам, при посещение в страната по-кратко от 15 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако желаете да останате по-дълго.

– За гражданите на всички останали държави се изисква да притежават виза за влизане във Виетнам, преди заминаването им (визи, издадени преди заминаването от виетнамски консулства или посолства) или предварително одобрена виза за Виетнам (визата се издава при пристигането на международните летища във Виетнам), предоставена преди пристигането във Виетнам.


Comments are closed.