Каква е таксата за виетнамска виза?

Posted by & filed under FAQ.

таксата за виетнамска визаЦените, обявени на интернет страницата www.vietnam-viza.com са:

– Такса за услугата (както е в колона Такса за услугата) е таксата, която трябва да платите на нас за организирането на одобрителното писмо с код за получаване на виза при пристигането на виетнамско летище (летището в градовете Хо Чи Мин, Ханой или Дананг). Можете да платите предварително с кредитна карта, PayPal, Western Union или банков трансфер. Моля, пишете ни на info@vietnam-viza.com, ако искате да платите с кредитна карта или можете да подадете заявление и да платите онлайн с кредитни карти директно на www.vietnam-viza.com.

– Такса за печат (както е в колона такса за печат) е таксата, която трябва да платите в брой (USD) на летището, когато получавате визата.

Нашата такса за услугата може да бъде различна, в зависимост от размера на групата. За по-големи групи е по-евтино.

Таксата за печат е $ 45 за еднократна виза и  $ 65-95 за многократна виза. Таксата за печат трябва да бъде платена в брой.

Забележки:

  • Таксата за услугата е обявена за нормална услуга с време за обработка – 24 часа. Освен в събота, неделя и официалните празници.
  • Таксата за спешните визите ще бъде изчислена за всеки отделен случай, в зависимост от това колко бързо трябва да бъде издадена визата.
  • Ние ще организираме издаването на виза за Виетнам и получаването й на летището, освен, ако няма специални изисквания.
  • Таксата за услугата се заплаща предварително с кредитна карта, PayPal, Western Union или банков трансфер.

Comments are closed.