Какво представлява Виза при пристигане (VOA)?

Posted by & filed under FAQ.

Виетнамска виза при пристигане (VOA) означава, че вие ще получите виза при пристигането си във Виетнам на международно летище (летище Нойбай в столицата Ханой, летище ТанСонНхат в град Хо Чи Мин, или летище Дананг в град Дананг) срещу представяне на одобрително писмо, издадено от виетнамския Отдел за имиграция.

За да получите виетнамска виза при пристигането си, Вие трябва да получите одобрително писмо за получаване на виза при пристигането на летището. Моля, кликнете на Изпращане на онлайн заявление, за да получите одобрително писмо онлайн чрез нас.

По-долу е цялата процедура за получаване на виза за Виетнам при пристигането:

– Първо трябва да попълните онлайн заявлението за получаване на одобрително писмо за вземане на виза при пристигането на летището. В рамките на 12 – 24 работни часа след получаване на окончателното потвърждение и плащане, ние ще Ви изпратим копие от одобрителното писмо, заедно с код за получаване на виза за Виетнам при пристигане на летището във Виетнам.

– Отпечатайте одобрителното писмо и носете със себе си 2 снимки, размер 4x6cm, за да получите визата си на летището. Не забравяйте да отпечатате одобрителното писмо и да го носите със себе си.

– Таксата за печат се заплаща в брой на летището: 25 USD за еднократна входна виза или 50 USD за многократна входна виза.

Забележки:

  • Ние автоматично ще организираме издаването на виза за Виетнам и получаването й при пристигане за тези, които ще влязат в страната със самолет.
  • Моля, свържете се с Посолството на Виетнам, за да получите виза предварително, ако желаете да влезете във Виетнам по море, път, или с железопътен транспорт.

Comments are closed.