Как да вземем виза за Виетнам?

Posted by & filed under FAQ, Home.

Как да вземем виза за Виетнам?

Как да вземем виза за Виетнам?

Има 2 възможности за получаване на виза за Виетнам:

1 / Получаване на виза в Посолство на Виетнам, преди да пристигнете във Виетнам. Можете директно да посетите виетнамско посолство и да кандидатствате за виза, или можете да получите подпечатана виза в Посолство на Виетнам с одобрително писмо от виетнамския Отдел за имиграция, което има код за получаване във Виетнам. За одобрително писмо, можете да кандидатствате на www.vietnam-viza.com или чрез който и да е туристически агент във Виетнам. Те ще организират издаването на  одобрително писмо срещу ниска такса за услугата. Моля, отбележете като специална заявка получаването на виза в Посолството или пишете на електронна поща info@vietnam-viza.com.

2 / Получаване на виза за Виетнам при пристигането Ви във Виетнам (вземете визата на гишето за чек-ин). Това е просто и лесно, но хората рядко са информирани за този метод. Можете да заявите при всеки туристически агент във Виетнам, или онлайн на www.vietnam-viza.com като кликнете върху Заявка за издаване на виза онлайн. Ние ще организираме издаването на одобрително писмо за получаване на виза за Виетнам при пристигане на летище във Виетнам.

Препоръчваме Ви да изберете да получите визата за Виетнам при пристигането на летището. Получаването на виза на международно летище във Виетнам е просто, лесно, сигурно и не изисква допълнителни такси. Това е удобен и законен начин, а Виетнам сега насърчава повече туристи и бизнесмени да го посетят. Чрез разрешаването на получаване на виза при пристигането, Виетнам разчита, че повече туристи и инвеститори ще посетят и открият спокойствието на Виетнам.

Забележка:

Ние автоматично ще организираме издаването на виза за Виетнам при пристигането Ви, ако няма специална заявка. Моля, уведомете ни, ако желаете да получите визата подпечатана в някое посолство на Виетнам, чрез имейл на info@vietnam-viza.com.

Comments are closed.