Как да получите виза за Виетнам с едно натискане на бутона

Posted by & filed under News on Visa.

Как да получите виза за Виетнам с едно натискане на бутона

Как да получите виза за Виетнам с едно натискане на бутона

Визата за Виетнам е задължителна, когато пътувате до тази страна. За да помогнат на тези, които посещават страната, е въведен нов начин за издаване на виза за Виетнам онлайн. Необходимо е само да се попълни един формуляр, да се платят таксите за услугата, и издаването на визата се извършва в рамките на два работни дни. Визата се получава от пътника при пристигане на летището. Заради удобството си, тази система набира все по-голяма популярност.

Издаването на виза за Виетнам е процес, който отнема време.  Вече можете да свършите всичко за един миг. Всичко, което се изисква да направите е, първо, да попълните формуляр за кандидатстване, съдържащ Вашите лични данни. След това, той трябва да бъде проверен и заявката Ви обработена. След това от Вас ще се изисква да платите таксите за обслужване мрез трета страна, например PayPal или WU. Всички необходими данни са дадени на виетнамския Отдел за имиграция за получаване на одобрително писмо.

Следващата стъпка в издаването на Вашата виза за Виетнам е да получите писмо за одобрение на електронната Ви поща, което ще бъде изпратено след заплащане на дължимите такси. Това, което се изисква да направите е, при пристигане на международните летища във Виетнам, като летище Дананг, летище Тан Сон Нхат или летище Ной Бай, да носите със себе си писмото и да го представите. След това визата Ви ще бъде подпечатана в паспорта Ви и всичко, което се изисква да направите е да попълните формуляра за виза, да платите таксата за виза на имиграционния служител и да залепите Вашите снимки. С това процеса по получаване на виза за Виетнам е завършен.

Процесът е далеч по-лесен, отколкото преди и в случай, че имате нужда от повече информация за него, сайтът, където трябва да погледнете е http://visa-vietnam.org/ . Това е сайтът, който ще Ви предостави цялата необходима информация, която Ви е нужна. Всъщност, това е мястото, където можете да намерите отговори на всички Ваши въпроси относно посещение Ви.

Това е фирма, която не само ще направи процеса за получаване на виза за Виетнам безпроблемен, но също така ще Ви напътства при всяка стъпка. Също така, заявката Ви за виза може да бъде обработена само за 24 часа. Всичко, което трябва да направите, е да се обадите на безплатния им телефонен номер в случай, че все още имате някакви въпроси. Ако липсват несноти, просто продължете с подаването на формуляра за кандидатстване, който се намира на сайта и Вашата заявка ще бъде обработена в най-кратък срок.

Comments are closed.