Как мога да проверя статуса на моето заявление за виза за Виетнам?

Posted by & filed under FAQ.

Как мога да проверя статуса на моето заявление за виза за Виетнам?

Как мога да проверя статуса на моето заявление за виза за Виетнам?

За проверка на статуса на Вашето заявление за виза за Виетнам, моля, изпратете ни Вашето име и номер на паспорт на info@vietnam-viza.com. След това наш сътрудник ще провери и ще Ви отговори по електронната поща в най-кратък срок.

Защо не може да проверите онлайн при нас?

С цел защита на личните Ви данни и Вашите поверителност, ние не съхраняваме Вашите данни на нашата интернет страница. Никой не може да гарантира 100%, че уеб сайтът е защитен срещу хакерски атаки, и разбира се, не можем да гарантираме 100%, че нашият сайт е защитен от такива. Следователно, за да защитим личните Ви данни, моля свържете се с нас чрез имейл info@vietnam-viza.com, за да проверите статуса на Вашата виза с нашия онлайн сътрудник.

Защо ние не приемаме телефонно обаждане за проверка на Вашия визов статус?

Получаване на виза за влизане в дадена страна е много важно и Вие можете да загубите много пари, ако възникне проблем с визата Ви. Ние не искаме да допуснем проблем с визата Ви, затова държим заявлението Ви за виза да бъде потвърдено чрез електронна поща. По този този начин, ние сме сигурни, че всички разбираме правилно Вашето заявление за виза, и ние ще бъдем отговорни за това, което потвърдим по електронната поща.

Comments are closed.