Мога ли да получа виза за Виетнам в рамките на един ден?

Posted by & filed under FAQ.

виза за Виетнам в рамките на един ден

виза за Виетнам в рамките на един ден

Да, можете. С нашата услуга, можете да получите виза за Виетнам при пристигането си в същия ден или в по-кратък период от време, ако желаете.

С нашата стандартна услуга, Вие ще получите одобрително писмо в рамките на 24 часа след плащането и, ако искате да го получите през същия ден, моля пишете на info@vietnam-viza.com за обработка в същия ден. Моля, обърнете внимание, че ние ще начислим допълнително $ 15 за спешна услуга в същия ден.

Обикновено ще изпратим одобрителното писмо за Вашата виза за Виетнам в рамките на 24 часа след извършване на плащането, моля пишете на info@vietnam-viza.com, ако не получите одобрителното писмо в рамките на 24 часа, както е договорено.

Ако искате да получите визата си в същия ден, моля кликнете на Заявка за издаване на виза онлайн, след това изпратите имейл на info@vietnam-viza.com с искане за спешно издаване на виза за Виетнам.

Забележка:

  • Ако искате да Ви бъде издадена спешно виза за Виетнам в събота и неделя или на официален празник, таксата за услугата ще бъде $ 180 или повече (което не включва такса за печат за едномесечна еднократна виза).
  • За спешни случаи, моля, изпратете имейл на info@vietnam-viza.com, за да сте сигурни, че заявката Ви ще бъде обработена спешно.


Comments are closed.