Удължаване на виза, нъдхърлила разрешения престой

Posted by & filed under News on Visa.

Удължаване на виза, нъдхърлила разрешения престой

Удължаване на виза, нъдхърлила разрешения престой

Пътуване в световен мащаб се превърна в най-желаната дейност за релаксация. Важно е да имате валидни документи, като визи и паспорти, за да избегнете проблеми по време на почивка или пътуване по работа в чужбина. Например, в туристическата виза за Виетнам трябва да присъства цялата необходима информация, за да се избегнат евентуални трудности при пътуването. Сега е по-лесно е да се преодолеят трудностите, тъй като съществуват много фирми, занимаващи се с такива услуги. Работата с такава фирма Ви спестява кандидатстване за различни визи за различни страни.

Появиха се много различни начини за получаване на туристическа виза за Виетнам. Ако планирате да пътувате из Виетнам, уместно е да кандидатствате за виетнамска виза в Посолството на Виетнам. Или може да се възползвате от услугите на онлайн туристическите агенции и да получите виетнамска туристическа виза при пристигането. Заявяването на виза при пристигането може да бъде направено онлайн. Най-бързият и подходящ начин да получите виза за Виетнам е като кандидатствате за виетнамска виза при пристигането. Кандидатстване за виетнамска виза при пристигането е много по-бързо в сравнение с времето за обработка при кандидатстване чрез Посолството. Визата за Виетнам обикновено е валидна 30 дни, но, когато пристигнете в страната, лесно може да я удължите.

Преди да се възползвате от услугата виза за Виетнам при пристигането, трябва да притежавате одобрително писмо от Отдела за имиграция във Виетнам. Обикновено отнема около 3 дни, за да получите копие на писмото от туристическите агенти. Писмото може да бъде изпратено по имейл или по факс. Трябва да носите писмото, когато отпътувате за Виетнам. Подпечатването на туристическата виза за  Виетнам се извършва при пристигане във Виетнам. Освен това е възможно спешно да кандидатствате за виетнамска виза, качвайки се на самолета за Виетнам. Процесът е сравнително кратък, той може да отнеме около половин до един ден и осигурява Вашата безопасност, когато пътувате. Виетнамските офиси обикновено удължават визата за Виетнам, на която изтича срока. Обикновено за туристите са необходими 5 до 7 дни за обработка за удължаване на срока на визата. При поръчка за спешно удължаване на  виза за Виетнам, се дължат допълнителни такси и са необходими 2 дни време за обработка. За останалите визи обикновено е нужно време за обработка от около 5 до 7 дни.

В повечето случаи, не е проблем да излезете от страната, ако надхвърлите разрешения престой на визата Ви за Виетнам с около 2 дни. Обикновено има 48-часов срок след изтичане на визата. Ако Вашите планове са да удължите престоя си, можете да помолите Вашата туристическа агенция за спешна виза за Виетнам. Обработката на визата за Виетнам обикновено зависи от конкретния спешен случай. Ако вече сте надхвърлили разрешения престой с един ден, таксата обикновено е висока, тъй като спешните визи по принцип са по-скъпи.

Comments are closed.