За нас?

За нас Виетнам виза

За нас Виетнам виза

Виетнам открито и топло Ви приветства за туристическо пътуване или бизнес  дела, а уреждането на виза за Виетнам е по-лесно от всякога. Можете да получите виза за Виетнам, като кандидатствате за виетнамска виза във Виетнамското Консулство или Посолството на Виетнам във вашата страна. Или можете да кандидатствате онлайн чрез нас, ако няма Консулство или Посолство на Виетнам във вашата страна.

www.vietnam-viza.com е направен, за да Ви предостави актуална информация за получаването на виза за Виетнам. Ние можем да Ви предложим получаване на виза за Виетнам по прост, бърз, надежден и евтин начин. Ако искате да разберете как да получите виза за Виетнам можете да ни пишете на info@vietnam-viza.com. Ние ще Ви отговорим в рамките на 1 или 2 часа след получаване на съобщението.

Можете също така да ни изпратите заявка като кликнете върху изпращане на формуляра за виза онлайн и да попълните формата за виетнамска виза. След получаване на искането Ви за виза, ще Ви изпратим писмо по електронната поща за одобрение за виза в рамките на максимум 2 дни. След като получите одобрителното писмо от нас, просто трябва да го принтирате заедно с 2 паспортни снимки за качване на самолета, и да вземете своята виза за Виетнам при пристигането Ви на едно от международните летища във Виетнам (в столицата Ханой, в град Хо Чи Мин или  Сайгон и град Дананг).

www.vietnam-viza.com е местен бизнес във Виетнам. Ние познаваме нашата виетнамска култура, познаваме нашите закони и, разбира се, знаем правилата за получаване на виза за Виетнам. С нашия десетгодишен опит в съдействието при оформяне и получаване на визи за Виетнам, ние можем да Ви посъветваме какво точно да направите за получаване на виетнамска виза.

В заключение, www.vietnam-viza.com е направен, за да Ви посъветва как най-лесно да получите виза за Виетнам. Пробвайте ни, и след това разкажете на приятелите си, че Виетнам привества с добре дошли всички Вас.

Нашата първа цел е да спестим времето и парите Ви.

При въпроси и запитвания, моля пишете ни на: info@vietnam-viza.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.